Sadevedet ja salaojat

Salaojat edullisesti asennettuna!

Sadevedet ja salaojat Lahti–Hollola-alueella

Satsaamalla hieman salaojiin, pidät perustukset ja rakenteet kunnossa

Maanrakennus L&T Oy myy ja asentaa sadevesijärjestelmät ja salaojaratkaisut ammattitaidolla Lahti–Hollola-alueella. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja asennamme kaikki toimivan sadevesi- tai salaojajärjestelmän elementit kerralla kuntoon. Sadevesi- ja salaojajärjestelmät tulisi asennuttaa heti uudisrakentamisen varhaisessa vaiheessa, mutta niitä voidaan asentaa myös jälkeenpäin. Vanhoja kaivantoja tulee myös tarkkailla säännöllisesti ja tarpeen mukaan uusia toimiviin toteutuksiin.

Ammattilaisen avulla kestävä toteutus

Ammattitaitoiset asennukset takaavat sen, että hulevedet pysyvät poissa perustusten luota. Perustusten ja alapohjan kuivana pysymiseen tarkoitettu salaoja täytyy asentaa huolellisesti, sillä mahdollisten toimintahäiriöiden korjaaminen tulee yleensä kalliiksi. Tämän vuoksi kannattaa tilata asennustöitä varten alan asiantunteva ammattilainen, joka tietää miten kohteessa tulee edetä. Me teemme asennukset monen vuoden kokemuksella ja kustannustehokkaasti.

Samalla kertaa voimme toteuttaa esimerkiksi jätevesiviemäröinnit  tai muuta piharakentamista toiveen mukaan.

Helppo avaimet käteen -palvelu

Sadevesijärjestelmät ja salaojaratkaisut saat meiltä aina avaimet käteen -palveluna. Teemme kaikki työvaiheet aina pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Saat kauttamme myös sadevesiviemärit samalla kertaa. Tarjoamme pitävän kustannusarvion, ilman yllättäviä piilokuluja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!